Karlo Moretti spojio je iskustvo iz talijanskih i hrvatskih restorana s lokalnim namirnicama, nudeći autentična riblja jela, sezonske specijalitete i ugodan ugođaj uz more i staru Korčulu
U istom prostoru u kojem se riba prodaje ona će se pripremati, posluživati i jesti. I to uglavnom plava iz vlastitog ulova
U ono doba dok na Vis nije bilo turizma...
Tri dana Viške regate zaključuju nautičku sezonu na Visu i premda Pojoda ni zimi ne zatvara vrata mnogim jedriličarima je ovo prava prilika za objed u najboljem restoranu na...
Sirevi Aleša Winklera postali su mjerom vrijednosti. Mogu se kušati u fine dining restoranima, kupiti na Merkatu ili u Stancija Kumparička gdje su nastali.
Sirevi i jogurti Stancija Kumparička toliko...
Od danas radi Peskarija Vis, jedinstveni spoj ribarnice, bistroa i vine bara u kojem dominiraju jela od plave ribe iz vlastitog ulova
Nakon uobičajenih administrativnih peripetija i zakašnjelih isporuka opreme...
U plovidbi Mljetskim kanalom treba zastati u Trsteniku, sjesti na terasu Vitaceae Trstenik , naručiti riblji objed i čašu vina
Ima tomu više od deset godina kako smo upoznali Vedrana...
Za stolom u Le Jardin se izmjenjuju sljedovi na francuski način dizajniranih jela poput zubaca s limetom i đumbirom, salate od jastoga s kaparima...
Kad nam je Nikša Bakulić, nakon...
Prošle subote Deni Srdoč i osoblje Hidden Wine Bistro organizirali su veselo i gastronomski bogato druženje. Već u prvoj godini rada nametnuli su se kao vrhunski bistro wine bar...
Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite koristiti ovu stranicu, smatrat ćemo da ste suglasni s time.