Gala večerom u vinskom podrumu hotela Martinis Marchi otvorena je sezona na tom posjedu u Maslinici, koji obuhvaća baštinski dvorac, renomirani restoran i mnogim nautičarima omiljenu butik marinu.
Prestižni gastronomski vodič Gault & Millau uvrstio je Martinis Marchi u kategoriju najboljih restorana u 2024. godini. S punim pravom, jer tim Martinis Marchi Restorana, kojega vodi Toni Miloš, postavio je visoke standarde, uvijek inzistirajući na upotrebi autohtonih domaćih, svježih i zdravih namirnica. Gosti stoga tu uvijek mogu uživati u svježoj, tek ulovljenoj ribi, maslinama i maslinovom ulju iz šoltanskih maslinika, vrhunskim vinima te nadaleko poznatom domaćem, otočkom medu.
Martinis Marchi već godinama promovira i etablira Šoltu kao izuzetnu destinaciju te nudi vrhunsko hedonističko i gastronomsko iskustvo. U prekrasnom ambijentu baroknog dvorca, a danas baštinskog hotela, slavi se ljepota i jednostavnost ugodnog dalmatinskog načina života i uživanja. Vrijedan tim imanja svake godine s posebnom pažnjom spaja pomno odabrane vinske kuće, a ove godine na otvaranju sezone to su bile: Vinarija Ca’del Bosco koju je predstavljala Vinoteka Wine&Co, Vinarija Litterarii, Korlat vina, Vinarija Kota, Vinarija Rizman te talijanski vinar Fumanelli. Gala večera započela je uz predstavljanje profinjenog i moćnog šampanjca Maison Lanson. Tom prilikom predstavljeni su lokalni proizvođači i njihovi proizvodi po kojima je Šolta poznata: med obitelji Tvrdić, Vinarija Balić, šoltanska maslinova ulja Olynthia Natura te nagrađivano Šoltansko maslinovo ulje. Misija tima Martinis Marchi je svakome gostu ponuditi jedinstven i autentičan doživljaj, a sve to u fantastičnom ambijentu posjeda u Maslinici, okruženog netaknutom prirodom. Restoran Martinis Marchi pritom se još jednom dokazao kao idealna destinacija za ljubitelje visoke gastronomije, vina, umjetnosti i užitka.